ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ

Slider-1-Book-1

Πυθαγόρας, ο πρώτος φιλόσοφος

Γιώργος Χαραλαμπίδης

Οσελότος, 2013
280 σελ.
ISBN 978-960-564-082-8
Τιμή € 22,00

Αγορά του βιβλίου
Αγορά του e-book

Μεταφερθείτε στην εποχή της αρχαίας Ελλάδας και μέσα από το αρχαίο κείμενο του Διογένη Λαερτίου, συναντήστε από κοντά τον Πυθαγόρα!
Μάθετε τα σημαντικότερα στοιχεία του βίου του και ανακαλύψτε μέσω της διδασκαλίας του, τον σκοπό της δημιουργίας του σύμπαντος και της ψυχής του ανθρώπου.
Ανακαλύψτε τις άγνωστες σημειώσεις των μαθητών του, που ρίχνουν για πρώτη φορά άπλετο φως στην εσωτερική και απόκρυφη διδασκαλία του:
Την δημιουργία του σύμπαντος, την λειτουργία της Ιεράς Τετρακτύος, την εφαρμογή των νόμων της Ειμαρμένης, τις δύο μορφές του Αιθέρα, την ύπαρξη του Ιχώρ, την διαδικασία της Ανθρώπινης ενσάρκωσης και την Τριμέρεια της Ψυχής μας, καθώς και τα ειδικά  παραγγέλματα που όφειλαν να ακολουθήσουν οι μαθητές του.
Την εσωτερική ανάλυση του Πυθαγορείου θεωρήματος και την σύνδεσή του με την ψυχή μας, βάσει των μυθολογικών αρχετύπων της Αμαζόνας και του Κενταύρου.  Το Πυθαγόρειο δέντρο της ζωής και τις προχωρημένες γνώσεις του για τα μαθηματικά του Χάους και την λειτουργία των φράκταλς στην διαδικασία του διαλογισμού.
Διαβάστε επίσης το μοναδικό δικό του κείμενο που κατάφερε να διασωθεί μέχρι τις μέρες μας, την άγνωστη ιδιόχειρη επιστολή του προς τον φίλο του Αναξιμένη.

Be transferred to the era of Ancient Greece and through the ancient text of Diogenis Laertios, meet Pythagoras.

Find out the most important aspects of his life and discover through his teachings, the purpose of the creation of the universe and our soul.

Discover the unknown notes of his disciples, which for the first time shed ample light on his esoteric teachings.

The creation of the universe, the function of sacred Tetractys, the application of the laws of Fate, the two forms of Ether, the existence of IHOR, human incarnation and the three parts of our soul as well as all the demands that his disciples had to follow.

The esoteric analysis of the Pythagorean theorem and its connection to our soul, according to the mythological archetypes of the Amazons and Centaurs.

The “Pythagorian Tree” of life and his advanced knowledge on mathematics of Chaos and the function of fractals in the process of meditation.

Read also his unique text that has been saved until today and his unknown handwritten letter to his friend Anaximandros.

ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ